Ile można wycisnąć z silnika 1.8T + K04 ........?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mammoth
    Drive
    • 2005
    • 81

kazda taka zamiana jest na plus w stosunku do serii jesli tylko program jest zrobiony dobrze...

jak dotej pory sprzedalem kilka coolerow, kompletow wtryskow i turbin K04-01 i K04-02X i wszyscy sa zadowoleni na duzy plus hyhy...

a na program wpadnij do Wrocka
    www.VAGserwis.pl naprawy bieżące, diagnostyka, serwis, oleje, części tel. 669 51 76 75

Komentarz

• EŁ
      L&K
      • 2004
      • 1168
      • Octavia III (5E3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
      • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Zamieszczone przez cieq
      Koledzy obaj mówicie o tajemniczym "dobrym programie", prosto z mostu: u kogo mam robić?
      jest kilka firm które Ci mogą zrobić program do 1.8T...ja robiłem w Unitronicu.

Komentarz

• perfex
        L&K
        • 2005
        • 1117

Zamieszczone przez
        Zamieszczone przez cieq
        Koledzy obaj mówicie o tajemniczym "dobrym programie", prosto z mostu: u kogo mam robić?
        jest kilka firm które Ci mogą zrobić program do 1.8T...ja robiłem w Unitronicu.
        Ja tez w Unitronicu :kciukgora
        (a na marginesie nie moge powiedziec zlego slowa o Poniedzialku, wydal mi sie nawet duzo bardziej sympatyczny i profesjonalny niz Masters. A co do profesjonalizmu w temacie 1.8T to uwazam ze MT jest cieniutki w porownaniu z Unitronicem. Prosty przyklad: Masters wyciagnal i rozbebeszyl mi komputer by wyciagnac "chipa" i na swoim tzw. kowadle go najpierw zczytac. A powinien wiedziec ze nie trzeba tego robic :evil: ! Ze programuje sie cacy po zlaczu diagnostycznym ! Ale jakos jemu nie wychodzilo w moim przypadku ani po zlaczu ani po "kowadle" :kciukminus A w Unitronicu odbylo sie to szybko, gladko i bez zadnych problemow )
        Pozdrawiam
        perfex

Octavia HTP

Komentarz

• mammoth
          Drive
          • 2005
          • 81

dobra, ale to nie jest topik kto komu co lepiej robil tylko o wyciskaniu ostatnich potow z K04 i moze tego sie trzymajmy...

nie robmy OT bo z tego mozna by storzyc osobny topik...
          www.VAGserwis.pl naprawy bieżące, diagnostyka, serwis, oleje, części tel. 669 51 76 75

Komentarz

Pracuję...